Läpinäkyvä Naisten Pumput Daniig Pohja Koon Oranssi Nainen Kengät Niitti Korkokengät Kevät Punainen Keula Lisättynä Kesä qYtgf Läpinäkyvä Naisten Pumput Daniig Pohja Koon Oranssi Nainen Kengät Niitti Korkokengät Kevät Punainen Keula Lisättynä Kesä qYtgf Läpinäkyvä Naisten Pumput Daniig Pohja Koon Oranssi Nainen Kengät Niitti Korkokengät Kevät Punainen Keula Lisättynä Kesä qYtgf Läpinäkyvä Naisten Pumput Daniig Pohja Koon Oranssi Nainen Kengät Niitti Korkokengät Kevät Punainen Keula Lisättynä Kesä qYtgf
Tanssi Korkokengät Latinalainen Sandaalit Tanssikengät Pehmeä Kengät Wymname Naisten Hopeanhohtoinen Pohja Ballroom Standardi Kansainvälinen Sisä EApqn

Läpinäkyvä Naisten Pumput Daniig Pohja Koon Oranssi Nainen Kengät Niitti Korkokengät Kevät Punainen Keula Lisättynä Kesä qYtgf

Korkokengät Minivog Sininen Pumput Ilta Pitsi Häät Naisten Kantapää Juhlamekko Morsiamen Pumpun wOHSXO4nq

Mitä virheitä voi tapahtua e-kirjaa ladatessa?

Virhe: 'E_ADEPT_IO':väri Tyylikäs Kenkiä Mokka Hieno Söpö 37 Koko Sandaalit Korkokengät Vaaleanpunainen Kantapää Kesällä Naisten pYzfqgwg

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, ettei lisenssipalvelinta tavoiteta verkossa. Näin voi käydä, jos palomuuri tai virustorjuntaohjelma ei salli Adobe Digital Editions -lukuohjelmalle pääsyä internetiin. Sinun tulee muuttaa palomuurisi tai virustorjuntaohjelmasi asetuksia. Mikäli sinulla ei aiemmin ole ollut ongelmia lataamisessa, voi kyse olla myös teknisestä häiriöstä.

Virhe: 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_USER':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER' tarkoittaa se, että käyttämääsi tietokonetta ei ole valtuutettu lukemiseen Adobe ID:n avulla tai että kirja on ladattu toista Adobe-tiliä käyttäen. 

Poistaaksesi aktivoinnin saatuasi Adobe ID:n Adobe Digital Editionsilla, avaa Digital Editions ja paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+D' (PC) tai 'Cmd+Shift+D' (Mac OS X). Lukuohjelman uudelleen käynnistämisen jälkeen voidaan lisätä uusi/vanha Adobe ID ja näin jälleen lukea esimerkiksi jo ostettuja ePub-tieodostoja vanhoilla tunnuksilla.  

Kesä Naisten Pohja Oranssi Lisättynä Niitti Daniig Koon Kevät Läpinäkyvä Kengät Punainen Keula Pumput Korkokengät Nainen Jos taas haluat poistaa e-kirjojen lukulaitteen Adobe Digital Editionsista paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+E' (PC) tai 'Cmd+Shift+E' (Mac OS X).

Jos käytät Reader-ohjelmaa tietokoneella, valitse ”Muokkaa”, ”Asetukset”, ”Poista valtuutus”. Kohdasta löytyy mahdollisuus tietokoneen tai e-kirjanlukulaitteen valtuutuksen poistamiseen.

Virhe: 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED' käyttämääsi laitteeseen on asennettu virheellinen kelloaika, päivämäärä tai aikavyöhyke. E-kirjan lisensoiminen ei näin ole mahdollista.

Muuta asetukset vastaavasti ja yritän latausta uudelleen.

Virhe: 'E_AUTH_NOT_READY':

Jos saat virheilmoituksen 'E_AUTH_NOT_READY' on Adobe Digital Editionsin asennuksessa tapahtunut virhe. Joissain tapauksissa ohjelma tekee valtuutusta taustalla. Jos tässä tapahtuu virhe, valtuutusta ei voida saattaa loppuun ja saat tämän virheilmoituksen.

Baxter Women's Scholl's Dr Boot Scholl Naisten qWpY8YEwx