Naisten Muotitietoinen Italian 18745 Barachini Kengät Korkokenkiä Swq5SEv Naisten Muotitietoinen Italian 18745 Barachini Kengät Korkokenkiä Swq5SEv Naisten Muotitietoinen Italian 18745 Barachini Kengät Korkokenkiä Swq5SEv Naisten Muotitietoinen Italian 18745 Barachini Kengät Korkokenkiä Swq5SEv
Muotitietoinen Barachini 18745 Korkokenkiä Naisten Kengät Italian

Naisten Muotitietoinen Italian 18745 Barachini Kengät Korkokenkiä Swq5SEv

Erilaiset muualla tapahtuneet onnettomuudet, tapaturmat ja muut äkilliset kriisit voivat aiheuttaa reaktioita laajemmaltikin. Siksi on hyvä, että aihetta voidaan tarvittaessa käsitellä kouluissa. Ohessa on vinkiksi kriisipsykologi Eija Palosaaren keskusteluaiheita koululuokkaan. Aikuisen ei tarvitse olla viisas eikä osata vastata kaikkeen. Riittää, että aikuinen on turvallinen, uskaltaa näyttää omia tunteitaan ja samalla välittää luottamusta siihen,että näiden tunteiden kanssa selvitään.

Keskusteluaiheita koululuokkaan äkkikriisin jälkeen

On tärkeää että koulun ja kodin aikuiset ovat valmiita keskustelemaan lasten ja nuorten kanssa tuoreesta järkyttävästä tapahtumasta. Keskustelutuokioiden ei tarvitse olla pitkiä. Keskustelun keskeinen ote on tässä-ja-nyt.

Mahdollisia keskusteluaiheita:

Mitä todella on tapahtunut
Varmistetaan faktat senhetkisen tiedon mukaisiksi.

Miten sait tietää
Missä olit, mitä olit tekemässä juuri silloin.

Mitä ajattelit
Käydään läpi ajatukset tapahtuman/tiedon saamisen hetkellä.

Mitä tunsit
Tunteet saattavat herätä vasta myöhemminkin. Usein on ensin vain kummastusta ja järkytystä, tai tunteiden puutetta.

Eu38 Pumput Naisten Korkokenkiä 02a Avokkaat Samppanja Peep ikäinen Häät Satiini Alustan Iltana Kukka Uk5 Toe 6041 wtFqI4RZEntä miten keho reagoi
Italian Naisten 18745 Muotitietoinen Kengät Korkokenkiä Barachini
Kehossa voi tapahtua muutoksia (jännittymistä, kipuja, levottomuutta..) huomaamatta – ne palautuvat.

Miten voi auttaa itseään/toista eteenpäin
Puhuminen, muistelu, arki, liikunta…

Mitä koulupäivän jälkeen tapahtuu
Musta Seksikäs Keskipitkällä Nahka Osapuoli Työtä Häät Nainen Korkokengät Avokkaat 38 Kantapää Uk 7cm Muoti 5 eu 5 Yökerho Musta nSSxWz7 Välitetään kotiin tietoa että asiaa on käsitelty koulussa ja kannustetaan puhumaan myös kotona.