Häät Pumput Carol Nude Punainen Kantapää Nainen 10cm Korkokengät Kammiot Kengät wqZxaOXtU Häät Pumput Carol Nude Punainen Kantapää Nainen 10cm Korkokengät Kammiot Kengät wqZxaOXtU Häät Pumput Carol Nude Punainen Kantapää Nainen 10cm Korkokengät Kammiot Kengät wqZxaOXtU Häät Pumput Carol Nude Punainen Kantapää Nainen 10cm Korkokengät Kammiot Kengät wqZxaOXtU
Toe Pumput Suljetun kengät Vankka Musta Weenfashion Korkokenkiä Solki Naisten Himmeä Huomautti Rwwq80

Häät Pumput Carol Nude Punainen Kantapää Nainen 10cm Korkokengät Kammiot Kengät wqZxaOXtU

kengät Pinkki toe Naisten Weenfashion Pumput Kiiltonahkaa Pull kierroksella Korkokenkiä W1c08awc

Mitä virheitä voi tapahtua e-kirjaa ladatessa?

Virhe: 'E_ADEPT_IO':Nilkka Solki Korkokenkiä Oliivi Strappy Suljettu Bootie Cambridge Toe Valitse Stiletto Naisten Mekko zww1aO

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, ettei lisenssipalvelinta tavoiteta verkossa. Näin voi käydä, jos palomuuri tai virustorjuntaohjelma ei salli Adobe Digital Editions -lukuohjelmalle pääsyä internetiin. Sinun tulee muuttaa palomuurisi tai virustorjuntaohjelmasi asetuksia. Mikäli sinulla ei aiemmin ole ollut ongelmia lataamisessa, voi kyse olla myös teknisestä häiriöstä.

Virhe: 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_USER':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER' tarkoittaa se, että käyttämääsi tietokonetta ei ole valtuutettu lukemiseen Adobe ID:n avulla tai että kirja on ladattu toista Adobe-tiliä käyttäen. 

Poistaaksesi aktivoinnin saatuasi Adobe ID:n Adobe Digital Editionsilla, avaa Digital Editions ja paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+D' (PC) tai 'Cmd+Shift+D' (Mac OS X). Lukuohjelman uudelleen käynnistämisen jälkeen voidaan lisätä uusi/vanha Adobe ID ja näin jälleen lukea esimerkiksi jo ostettuja ePub-tieodostoja vanhoilla tunnuksilla.  

Häät Nainen Kammiot Nude Kantapää Punainen Kengät Pumput Korkokengät Carol 10cm Jos taas haluat poistaa e-kirjojen lukulaitteen Adobe Digital Editionsista paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+E' (PC) tai 'Cmd+Shift+E' (Mac OS X).

Jos käytät Reader-ohjelmaa tietokoneella, valitse ”Muokkaa”, ”Asetukset”, ”Poista valtuutus”. Kohdasta löytyy mahdollisuus tietokoneen tai e-kirjanlukulaitteen valtuutuksen poistamiseen.

Virhe: 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED' käyttämääsi laitteeseen on asennettu virheellinen kelloaika, päivämäärä tai aikavyöhyke. E-kirjan lisensoiminen ei näin ole mahdollista.

Muuta asetukset vastaavasti ja yritän latausta uudelleen.

Virhe: 'E_AUTH_NOT_READY':

Jos saat virheilmoituksen 'E_AUTH_NOT_READY' on Adobe Digital Editionsin asennuksessa tapahtunut virhe. Joissain tapauksissa ohjelma tekee valtuutusta taustalla. Jos tässä tapahtuu virhe, valtuutusta ei voida saattaa loppuun ja saat tämän virheilmoituksen.

Breckelles Tan Sitoa Gladiaattori Naisten Peep Leikattu Toe Sandaali Häkin Pumppu Piikkikorko rPwrxn