Pumput Peep 34 Naisten Toe Daniig Häät Korkokenkiä Pukea Gladiaattori Sandaalit Beige 43 Kengät Koko HTqnWwx67 Pumput Peep 34 Naisten Toe Daniig Häät Korkokenkiä Pukea Gladiaattori Sandaalit Beige 43 Kengät Koko HTqnWwx67 Pumput Peep 34 Naisten Toe Daniig Häät Korkokenkiä Pukea Gladiaattori Sandaalit Beige 43 Kengät Koko HTqnWwx67 Pumput Peep 34 Naisten Toe Daniig Häät Korkokenkiä Pukea Gladiaattori Sandaalit Beige 43 Kengät Koko HTqnWwx67
Tupsut Materiaali Pehmeä Toe Weenfashion Musta Ympäri kengät Korkokenkiä Suljetun Pumput Naisten Fxqw6Ez

Pumput Peep 34 Naisten Toe Daniig Häät Korkokenkiä Pukea Gladiaattori Sandaalit Beige 43 Kengät Koko HTqnWwx67

Pumppu Sandaalit Hääjuhlissa Korkokenkiä 08 Naisten Fanciest Valkoinen Kengät Peep Morsiamen 5915 Ilta Toe qI8qaBwx

Mitä virheitä voi tapahtua e-kirjaa ladatessa?

Virhe: 'E_ADEPT_IO':Toimistotyötä Kengät Nimittämistä Hyvät Naisten Matalan Keskitason Korkokenkiä Aurinkoinen Z6HqSvx

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, ettei lisenssipalvelinta tavoiteta verkossa. Näin voi käydä, jos palomuuri tai virustorjuntaohjelma ei salli Adobe Digital Editions -lukuohjelmalle pääsyä internetiin. Sinun tulee muuttaa palomuurisi tai virustorjuntaohjelmasi asetuksia. Mikäli sinulla ei aiemmin ole ollut ongelmia lataamisessa, voi kyse olla myös teknisestä häiriöstä.

Virhe: 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_USER':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER' tarkoittaa se, että käyttämääsi tietokonetta ei ole valtuutettu lukemiseen Adobe ID:n avulla tai että kirja on ladattu toista Adobe-tiliä käyttäen. 

Poistaaksesi aktivoinnin saatuasi Adobe ID:n Adobe Digital Editionsilla, avaa Digital Editions ja paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+D' (PC) tai 'Cmd+Shift+D' (Mac OS X). Lukuohjelman uudelleen käynnistämisen jälkeen voidaan lisätä uusi/vanha Adobe ID ja näin jälleen lukea esimerkiksi jo ostettuja ePub-tieodostoja vanhoilla tunnuksilla.  

Gladiaattori 43 Daniig Naisten Häät 34 Kengät Toe Beige Pukea Peep Koko Pumput Sandaalit Korkokenkiä Jos taas haluat poistaa e-kirjojen lukulaitteen Adobe Digital Editionsista paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+E' (PC) tai 'Cmd+Shift+E' (Mac OS X).

Jos käytät Reader-ohjelmaa tietokoneella, valitse ”Muokkaa”, ”Asetukset”, ”Poista valtuutus”. Kohdasta löytyy mahdollisuus tietokoneen tai e-kirjanlukulaitteen valtuutuksen poistamiseen.

Virhe: 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED' käyttämääsi laitteeseen on asennettu virheellinen kelloaika, päivämäärä tai aikavyöhyke. E-kirjan lisensoiminen ei näin ole mahdollista.

Muuta asetukset vastaavasti ja yritän latausta uudelleen.

Virhe: 'E_AUTH_NOT_READY':

Jos saat virheilmoituksen 'E_AUTH_NOT_READY' on Adobe Digital Editionsin asennuksessa tapahtunut virhe. Joissain tapauksissa ohjelma tekee valtuutusta taustalla. Jos tässä tapahtuu virhe, valtuutusta ei voida saattaa loppuun ja saat tämän virheilmoituksen.

Pumput Nilkka Strassi Häät Prom Morsiusneito Cinderella Kengät Morsian Soljen Teräväkärkiset 8FqYXX