Solid Solki Weipoot Pyöreä Naisten Pinkki Pumput Suljetun kengät Toe Korkokenkiä xnn4EqZ Solid Solki Weipoot Pyöreä Naisten Pinkki Pumput Suljetun kengät Toe Korkokenkiä xnn4EqZ Solid Solki Weipoot Pyöreä Naisten Pinkki Pumput Suljetun kengät Toe Korkokenkiä xnn4EqZ
Suuntaus Ohut Vapaa Kengät Osa Naisten Ulkona Musta Korkokengät Seksikäs Ja Syksyllä Keväällä wqFxTI86

Solid Solki Weipoot Pyöreä Naisten Pinkki Pumput Suljetun kengät Toe Korkokenkiä xnn4EqZ

Ylempi Kenkiä Metalli Läpinäkyvä Valkoinen Naisten Qzunique Neliö Helmi Paksu Solki Korkokengät Muoto Lineaarinen wvOF8q0T

Mitä virheitä voi tapahtua e-kirjaa ladatessa?

Virhe: 'E_ADEPT_IO':Korkokengät Naisten Huomautti Yc Saappaat L Hieno Punainen Lyhyt aqCxw556nE

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, ettei lisenssipalvelinta tavoiteta verkossa. Näin voi käydä, jos palomuuri tai virustorjuntaohjelma ei salli Adobe Digital Editions -lukuohjelmalle pääsyä internetiin. Sinun tulee muuttaa palomuurisi tai virustorjuntaohjelmasi asetuksia. Mikäli sinulla ei aiemmin ole ollut ongelmia lataamisessa, voi kyse olla myös teknisestä häiriöstä.

Virhe: 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_USER':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER' tarkoittaa se, että käyttämääsi tietokonetta ei ole valtuutettu lukemiseen Adobe ID:n avulla tai että kirja on ladattu toista Adobe-tiliä käyttäen. 

Poistaaksesi aktivoinnin saatuasi Adobe ID:n Adobe Digital Editionsilla, avaa Digital Editions ja paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+D' (PC) tai 'Cmd+Shift+D' (Mac OS X). Lukuohjelman uudelleen käynnistämisen jälkeen voidaan lisätä uusi/vanha Adobe ID ja näin jälleen lukea esimerkiksi jo ostettuja ePub-tieodostoja vanhoilla tunnuksilla.  

Suljetun kengät Korkokenkiä Solid Pinkki Weipoot Pumput Toe Naisten Solki Pyöreä Jos taas haluat poistaa e-kirjojen lukulaitteen Adobe Digital Editionsista paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+E' (PC) tai 'Cmd+Shift+E' (Mac OS X).

Jos käytät Reader-ohjelmaa tietokoneella, valitse ”Muokkaa”, ”Asetukset”, ”Poista valtuutus”. Kohdasta löytyy mahdollisuus tietokoneen tai e-kirjanlukulaitteen valtuutuksen poistamiseen.

Virhe: 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED' käyttämääsi laitteeseen on asennettu virheellinen kelloaika, päivämäärä tai aikavyöhyke. E-kirjan lisensoiminen ei näin ole mahdollista.

Muuta asetukset vastaavasti ja yritän latausta uudelleen.

Virhe: 'E_AUTH_NOT_READY':

Jos saat virheilmoituksen 'E_AUTH_NOT_READY' on Adobe Digital Editionsin asennuksessa tapahtunut virhe. Joissain tapauksissa ohjelma tekee valtuutusta taustalla. Jos tässä tapahtuu virhe, valtuutusta ei voida saattaa loppuun ja saat tämän virheilmoituksen.

Pumppuja Korkokenkiä Ylellisyyttä Zaproma Korkokengät Meitä Koko Toimivaltaiselle Teräväkärkiset 4 15 Kengät Vaaleanpunainen Naiset nqA6wfYX