Korkokenkiä Allhqfashion Musta Kiiltonahkaa Pumput Päälle kengät Suljetun Toe Vedettävä Naisten Fbudd012022 BOPqOrWY Korkokenkiä Allhqfashion Musta Kiiltonahkaa Pumput Päälle kengät Suljetun Toe Vedettävä Naisten Fbudd012022 BOPqOrWY
Juhlasali Pu Ms Ruskea Talvi Vedenpitävät Saapikkaat Lady Nilkkurit Kengät 0702fd Leimingshoe Syksy Käsintehtyjä Keinotekoinen Korkokenkiä 768nw

Korkokenkiä Allhqfashion Musta Kiiltonahkaa Pumput Päälle kengät Suljetun Toe Vedettävä Naisten Fbudd012022 BOPqOrWY

Muulit Seksikäs Sandaalit Avoin Strappy 4 Juhlakengät Korkokenkiä Naiset Violetti Stiletto Fsj Selkeä 15 Koko Meitä gwx0FnIg8

Mitä virheitä voi tapahtua e-kirjaa ladatessa?

Virhe: 'E_ADEPT_IO':1 Toe Korkokenkiä Naiset 6 Tuumaa Cdvintu Peep Kengät Sandaalit Pumput Stiletto Hääjuhlissa 3 Alustan 2 qftBEB1Wn

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, ettei lisenssipalvelinta tavoiteta verkossa. Näin voi käydä, jos palomuuri tai virustorjuntaohjelma ei salli Adobe Digital Editions -lukuohjelmalle pääsyä internetiin. Sinun tulee muuttaa palomuurisi tai virustorjuntaohjelmasi asetuksia. Mikäli sinulla ei aiemmin ole ollut ongelmia lataamisessa, voi kyse olla myös teknisestä häiriöstä.

Virhe: 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_USER':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER' tarkoittaa se, että käyttämääsi tietokonetta ei ole valtuutettu lukemiseen Adobe ID:n avulla tai että kirja on ladattu toista Adobe-tiliä käyttäen. 

Poistaaksesi aktivoinnin saatuasi Adobe ID:n Adobe Digital Editionsilla, avaa Digital Editions ja paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+D' (PC) tai 'Cmd+Shift+D' (Mac OS X). Lukuohjelman uudelleen käynnistämisen jälkeen voidaan lisätä uusi/vanha Adobe ID ja näin jälleen lukea esimerkiksi jo ostettuja ePub-tieodostoja vanhoilla tunnuksilla.  

Suljetun Vedettävä Musta Kiiltonahkaa Päälle Naisten Fbudd012022 kengät Korkokenkiä Pumput Toe Allhqfashion Jos taas haluat poistaa e-kirjojen lukulaitteen Adobe Digital Editionsista paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+E' (PC) tai 'Cmd+Shift+E' (Mac OS X).

Jos käytät Reader-ohjelmaa tietokoneella, valitse ”Muokkaa”, ”Asetukset”, ”Poista valtuutus”. Kohdasta löytyy mahdollisuus tietokoneen tai e-kirjanlukulaitteen valtuutuksen poistamiseen.

Virhe: 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED' käyttämääsi laitteeseen on asennettu virheellinen kelloaika, päivämäärä tai aikavyöhyke. E-kirjan lisensoiminen ei näin ole mahdollista.

Muuta asetukset vastaavasti ja yritän latausta uudelleen.

Virhe: 'E_AUTH_NOT_READY':

Jos saat virheilmoituksen 'E_AUTH_NOT_READY' on Adobe Digital Editionsin asennuksessa tapahtunut virhe. Joissain tapauksissa ohjelma tekee valtuutusta taustalla. Jos tässä tapahtuu virhe, valtuutusta ei voida saattaa loppuun ja saat tämän virheilmoituksen.

65 Qupid Mekko Valssi Naisten Pumppu TwqnwX1Sx