Materiaali Avoin Pumput Pu Weipoot Naisten Pehmeä Korkokenkiä Peep Kulta 39 Varpaat Alusta Tikari aRHfq Materiaali Avoin Pumput Pu Weipoot Naisten Pehmeä Korkokenkiä Peep Kulta 39 Varpaat Alusta Tikari aRHfq Materiaali Avoin Pumput Pu Weipoot Naisten Pehmeä Korkokenkiä Peep Kulta 39 Varpaat Alusta Tikari aRHfq
Peep 39 Varpaat Weipoot Avoin Pehmeä Materiaali Pumput Naisten Alusta Pu Kulta Korkokenkiä Tikari

Materiaali Avoin Pumput Pu Weipoot Naisten Pehmeä Korkokenkiä Peep Kulta 39 Varpaat Alusta Tikari aRHfq

Oikeusministerin mielestä valtion on lähes mahdotonta hakea korvausta menetetyistä sakkotuloista.

Kotimaa
Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson. Yle

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r.) pitää sakkolaskurin virhettä erittäin valitettavana.

- Tässä on nyt tietysti turha etsiä syntipukkia, mutta tällaisia virheitä ei saisi tapahtua, Henriksson sanoo.

Henrikssonin mukaan oikeusministeriö toivoo verohallinnon etsivän keinot virheen korjaamiseksi. Hän ei kuitenkaan usko valtion saavan korvauksia menetetyistä sakkotuloista.

- Se on mielestäni hyvin vaikeaa. Voi olla jopa mahdotonta oikeudellisesti hakea tuomituilta korvauksia takaisin. Tuomiot on annettu ja pantu täytäntöön ja ihmiset ovat toivottavasti sakkonsa maksaneet. En näe, että tässä on käytettävissä keinoja, joilla niitä voitaisiin jollakin tavalla palauttaa, Henriksson perustelee.

Yle Uutiset paljasti torstaina, että arviolta kymmenettuhannet verovapaita osinkotuloja saaneet ovat maksaneet seitsemän viime vuoden aikana liian vähän sakkoja. Verohallinnon tietoihin perustuva sakkolaskuri ei ole laskenut päiväsakon perusteeksi laisinkaan verottomia osinkotuloja, vaikka laki niin vaatii.

Avokkaat Baari Tikari Korkokenkiä Häät Hihnat Pumppu Lähellä Seksikäs Teräväkärkiset Ontto Naisten Osapuoli Sandaalit Rajat HTxwOP1q Naisten Koko Runollinen Love Lisenssin Pinkki Glitter Korkokengät Loren Keltainen gqqFOx5WB
Kengät Häät Isot Punainen Tikari Chopstick Pumput Seksikäs Pinkit Korkokengät Kiiltonahkaa Teräväkärkiset Nainen wA8qI
Korkokenkiä Nilkkurit Kengät m Musta Punainen Meille Teräväkärkiset Lucksender B Naisten qvwAtt
Näytä lisää