Alustan Naisten Korkea Kantapää Aiweiyi Helmi Hihna Pumput Ketjut Solki Valkoinen 8Sdvxxq Alustan Naisten Korkea Kantapää Aiweiyi Helmi Hihna Pumput Ketjut Solki Valkoinen 8Sdvxxq Alustan Naisten Korkea Kantapää Aiweiyi Helmi Hihna Pumput Ketjut Solki Valkoinen 8Sdvxxq Alustan Naisten Korkea Kantapää Aiweiyi Helmi Hihna Pumput Ketjut Solki Valkoinen 8Sdvxxq
Valkoinen Kantapää Korkea Hihna Pumput Alustan Naisten Aiweiyi Ketjut Helmi Solki

Alustan Naisten Korkea Kantapää Aiweiyi Helmi Hihna Pumput Ketjut Solki Valkoinen 8Sdvxxq

Erilaiset muualla tapahtuneet onnettomuudet, tapaturmat ja muut äkilliset kriisit voivat aiheuttaa reaktioita laajemmaltikin. Siksi on hyvä, että aihetta voidaan tarvittaessa käsitellä kouluissa. Ohessa on vinkiksi kriisipsykologi Eija Palosaaren keskusteluaiheita koululuokkaan. Aikuisen ei tarvitse olla viisas eikä osata vastata kaikkeen. Riittää, että aikuinen on turvallinen, uskaltaa näyttää omia tunteitaan ja samalla välittää luottamusta siihen,että näiden tunteiden kanssa selvitään.

Keskusteluaiheita koululuokkaan äkkikriisin jälkeen

On tärkeää että koulun ja kodin aikuiset ovat valmiita keskustelemaan lasten ja nuorten kanssa tuoreesta järkyttävästä tapahtumasta. Keskustelutuokioiden ei tarvitse olla pitkiä. Keskustelun keskeinen ote on tässä-ja-nyt.

Mahdollisia keskusteluaiheita:

Mitä todella on tapahtunut
Varmistetaan faktat senhetkisen tiedon mukaisiksi.

Miten sait tietää
Missä olit, mitä olit tekemässä juuri silloin.

Mitä ajattelit
Käydään läpi ajatukset tapahtuman/tiedon saamisen hetkellä.

Mitä tunsit
Tunteet saattavat herätä vasta myöhemminkin. Usein on ensin vain kummastusta ja järkytystä, tai tunteiden puutetta.

Hihna Kesällä Klassinen Teräväkärkiset Stiletto Mnii Muoti Kengät Korkea Kengät Pumppuihin Tuomioistuin Naisten Cross Luistaa O00HXEntä miten keho reagoi
Alustan Aiweiyi Valkoinen Solki Ketjut Hihna Pumput Helmi Korkea Naisten Kantapää
Kehossa voi tapahtua muutoksia (jännittymistä, kipuja, levottomuutta..) huomaamatta – ne palautuvat.

Miten voi auttaa itseään/toista eteenpäin
Puhuminen, muistelu, arki, liikunta…

Mitä koulupäivän jälkeen tapahtuu
Naisten Korkein Alustan Sandaali Kantapää Korkein Sandaali Kantapää Naisten Korkein Kantapää Alustan rrtaw4g5q Välitetään kotiin tietoa että asiaa on käsitelty koulussa ja kannustetaan puhumaan myös kotona.