Nude Väri Neljä Cocainat Yhden Matala 34 Korkokengät Vuodenaikaa Osapuolen Kengät Teräväkärkiset 46 PvOvwnqU7
Polvi Pakata Pitsi Korkokenkiä Faux up Kenkä Ollio Naiset Saappaat Pitkät Rusketus Mokka nOYwxqUOB8

Nude Väri Neljä Cocainat Yhden Matala 34 Korkokengät Vuodenaikaa Osapuolen Kengät Teräväkärkiset 46 PvOvwnqU7

Kengät Plataform Syksyn Sapato Naiset Feminino Chopstick Pumput Nahka on Korkokengät Kultainen Slip Kristalli q58dnHnv

Mitä virheitä voi tapahtua e-kirjaa ladatessa?

Virhe: 'E_ADEPT_IO':Naiset hihna Crisscrossed Nilkka Peep Sandaali Toe Nude Kiillotettu Mukavuutta Yooprettyz Mekko d8UPdq

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, ettei lisenssipalvelinta tavoiteta verkossa. Näin voi käydä, jos palomuuri tai virustorjuntaohjelma ei salli Adobe Digital Editions -lukuohjelmalle pääsyä internetiin. Sinun tulee muuttaa palomuurisi tai virustorjuntaohjelmasi asetuksia. Mikäli sinulla ei aiemmin ole ollut ongelmia lataamisessa, voi kyse olla myös teknisestä häiriöstä.

Virhe: 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_USER':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER' tarkoittaa se, että käyttämääsi tietokonetta ei ole valtuutettu lukemiseen Adobe ID:n avulla tai että kirja on ladattu toista Adobe-tiliä käyttäen. 

Poistaaksesi aktivoinnin saatuasi Adobe ID:n Adobe Digital Editionsilla, avaa Digital Editions ja paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+D' (PC) tai 'Cmd+Shift+D' (Mac OS X). Lukuohjelman uudelleen käynnistämisen jälkeen voidaan lisätä uusi/vanha Adobe ID ja näin jälleen lukea esimerkiksi jo ostettuja ePub-tieodostoja vanhoilla tunnuksilla.  

34 Vuodenaikaa Korkokengät Osapuolen Teräväkärkiset Yhden Kengät Matala Cocainat Väri Nude Neljä 46 Jos taas haluat poistaa e-kirjojen lukulaitteen Adobe Digital Editionsista paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+E' (PC) tai 'Cmd+Shift+E' (Mac OS X).

Jos käytät Reader-ohjelmaa tietokoneella, valitse ”Muokkaa”, ”Asetukset”, ”Poista valtuutus”. Kohdasta löytyy mahdollisuus tietokoneen tai e-kirjanlukulaitteen valtuutuksen poistamiseen.

Virhe: 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED' käyttämääsi laitteeseen on asennettu virheellinen kelloaika, päivämäärä tai aikavyöhyke. E-kirjan lisensoiminen ei näin ole mahdollista.

Muuta asetukset vastaavasti ja yritän latausta uudelleen.

Virhe: 'E_AUTH_NOT_READY':

Jos saat virheilmoituksen 'E_AUTH_NOT_READY' on Adobe Digital Editionsin asennuksessa tapahtunut virhe. Joissain tapauksissa ohjelma tekee valtuutusta taustalla. Jos tässä tapahtuu virhe, valtuutusta ei voida saattaa loppuun ja saat tämän virheilmoituksen.

Pumput Morsiamen Pitsi Häät Nude Korkokengät Pumpun Kantapää Naisten Minivog Juhlamekko Ilta q41twH1