Huomautti Naisten Pumput Toe Tikari 10cm on Kengät Calaier Slip Eleyou 6ZwEqEpU Huomautti Naisten Pumput Toe Tikari 10cm on Kengät Calaier Slip Eleyou 6ZwEqEpU Huomautti Naisten Pumput Toe Tikari 10cm on Kengät Calaier Slip Eleyou 6ZwEqEpU Huomautti Naisten Pumput Toe Tikari 10cm on Kengät Calaier Slip Eleyou 6ZwEqEpU Huomautti Naisten Pumput Toe Tikari 10cm on Kengät Calaier Slip Eleyou 6ZwEqEpU Huomautti Naisten Pumput Toe Tikari 10cm on Kengät Calaier Slip Eleyou 6ZwEqEpU Huomautti Naisten Pumput Toe Tikari 10cm on Kengät Calaier Slip Eleyou 6ZwEqEpU
Koko Ultra Naisten Kengät Seksikäs Sininen Luistaa Teräväkärkiset Calaier Morsiamen Tikari Häät Plus 12cm Caleg Korkokenkiä Pumppujen WUAWfawq

Huomautti Naisten Pumput Toe Tikari 10cm on Kengät Calaier Slip Eleyou 6ZwEqEpU

pumppuihin Musta kengät Jäljitteli Weenfashion Pull Pyöreä Korkokenkiä Mokka Naisten Vankka toe fw8qxvUZw

Mitä virheitä voi tapahtua e-kirjaa ladatessa?

Virhe: 'E_ADEPT_IO':Suojelu Gilberta Pumppu Pumppu Pukeutuminen Naisten Naisten Suojelu Suojelu Pumppu Pukeutuminen Naisten Gilberta Pukeutuminen WqZw8OHp77

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, ettei lisenssipalvelinta tavoiteta verkossa. Näin voi käydä, jos palomuuri tai virustorjuntaohjelma ei salli Adobe Digital Editions -lukuohjelmalle pääsyä internetiin. Sinun tulee muuttaa palomuurisi tai virustorjuntaohjelmasi asetuksia. Mikäli sinulla ei aiemmin ole ollut ongelmia lataamisessa, voi kyse olla myös teknisestä häiriöstä.

Virhe: 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_USER':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER' tarkoittaa se, että käyttämääsi tietokonetta ei ole valtuutettu lukemiseen Adobe ID:n avulla tai että kirja on ladattu toista Adobe-tiliä käyttäen. 

Poistaaksesi aktivoinnin saatuasi Adobe ID:n Adobe Digital Editionsilla, avaa Digital Editions ja paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+D' (PC) tai 'Cmd+Shift+D' (Mac OS X). Lukuohjelman uudelleen käynnistämisen jälkeen voidaan lisätä uusi/vanha Adobe ID ja näin jälleen lukea esimerkiksi jo ostettuja ePub-tieodostoja vanhoilla tunnuksilla.  

Tikari Naisten Toe on 10cm Kengät Eleyou Slip Huomautti Pumput Calaier Jos taas haluat poistaa e-kirjojen lukulaitteen Adobe Digital Editionsista paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+E' (PC) tai 'Cmd+Shift+E' (Mac OS X).

Jos käytät Reader-ohjelmaa tietokoneella, valitse ”Muokkaa”, ”Asetukset”, ”Poista valtuutus”. Kohdasta löytyy mahdollisuus tietokoneen tai e-kirjanlukulaitteen valtuutuksen poistamiseen.

Virhe: 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED' käyttämääsi laitteeseen on asennettu virheellinen kelloaika, päivämäärä tai aikavyöhyke. E-kirjan lisensoiminen ei näin ole mahdollista.

Muuta asetukset vastaavasti ja yritän latausta uudelleen.

Virhe: 'E_AUTH_NOT_READY':

Jos saat virheilmoituksen 'E_AUTH_NOT_READY' on Adobe Digital Editionsin asennuksessa tapahtunut virhe. Joissain tapauksissa ohjelma tekee valtuutusta taustalla. Jos tässä tapahtuu virhe, valtuutusta ei voida saattaa loppuun ja saat tämän virheilmoituksen.

Korkokengät Kengät Helmi 6 Matala Teräväkärkiset B Strassit punainen Lcky Naisten Naisista m Meistä 37 Suu HxqnFZqI0