Korkokenkiä Torjua Rento Kävely Lämpimät Naisten Vedenpitävä mac Mukava U Paksu Kengät Nilkkuri Musta Bootie nSZpwU1Zq Korkokenkiä Torjua Rento Kävely Lämpimät Naisten Vedenpitävä mac Mukava U Paksu Kengät Nilkkuri Musta Bootie nSZpwU1Zq Korkokenkiä Torjua Rento Kävely Lämpimät Naisten Vedenpitävä mac Mukava U Paksu Kengät Nilkkuri Musta Bootie nSZpwU1Zq Korkokenkiä Torjua Rento Kävely Lämpimät Naisten Vedenpitävä mac Mukava U Paksu Kengät Nilkkuri Musta Bootie nSZpwU1Zq Korkokenkiä Torjua Rento Kävely Lämpimät Naisten Vedenpitävä mac Mukava U Paksu Kengät Nilkkuri Musta Bootie nSZpwU1Zq

Korkokenkiä Torjua Rento Kävely Lämpimät Naisten Vedenpitävä mac Mukava U Paksu Kengät Nilkkuri Musta Bootie nSZpwU1Zq

Nykyisin talossa toimii kahvila, ravintola ja pub Rooster. KUVA: Janne-Pekka Manninen
Mukava mac Torjua Kävely Rento Bootie U Vedenpitävä Paksu Lämpimät Kengät Naisten Korkokenkiä Musta Nilkkuri Oulu 7.9.2018 13:33
Janne-Pekka Manninen

Somejulkkis Janne Naakka kertoi torstaina Instagramissa kohdanneensa tylyä käytöstä oululaisen Cafe Roosterin työntekijältä. Rooster pahoittelee työntekijänsä käytöstä.

Naakka kertoo Instagramissa Roosterin alakerran pubin baarimikon puhutelleen häntä neidiksi. Naakan mukaan baarimikko perusteli neidittelyä sillä, että Naakalla oli meikkiä.

Asiasta loukkaantunut Naakka julkaisi kertomuksensa sosiaalisessa mediassa, mikä kirvoitti pitkän kommenttiketjun.

 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Eilen istuimme kahden naispuolisen ystäväni kanssa iltaa Oulussa @cafe_rooster :in baarin puolella. Sisään tullessa lähes tyhjään baariin otimme punaviinit, jonka yhteydessä baarimikko (Sami) tarkasti henkkarini. Myöhemmin menimme tiskille tilaamaan ruokaa ja sama baarimikko kysyi meiltä: ”Mitäs neideille sais olla?” Hämmennyimme kaikki, sillä baarimikko neiditteli meitä selvästi loukatakseen minua. Kysyin häneltä, että ”Miten niin neideille?”. Baarimikko vastasi: ”Jos on noin paljon meikkiä niin eikö silloin saa neiditellä?”. Tässä kohtaa olimme koko seurue sanattomia ja järkyttyneitä, sillä henkkareissani oli miehen nimi ja henkilötunnus, sekä eilen minulla oli saman verran meikkiä kuin tässä kuvassa. Kyseessä ei ollut inhimillinen erehdys vaan baarimikko tarkoituksellisesti halusi häpäistä minut muiden edessä. • Asiakaspalveluammatissa joskus olleena en voi käsittää baarimikon kommentteja. Ensinäkään asiakaspalvelijalla ei ole oikeutta kommentoida asiakkaiden ulkonäköä, kuten meikin määrää oli kyseessä meikkaava nainen tai mies. Toisekseen töissä työntekijä ei edusta omia arvojaan vaan työnantajan arvoja ja ikävää, että kyseisen yhden Oulun suosituimman ravintolan / baarin arvot ovat nähtävästi seksuaalivähemmistöjä syrjivät, jos he sallivat tällaisen käytöksen. Oululaislähtöisenä tahdon kitkeä tämän syrjivän ilmapiirin pois entisestä rakkaasta kotikaupungistani ja jatkossa aion kiertää kyseisen ravintolan kaukaa ja äänestää jaloillani. En tahdo, että kenenkään muun ilta menee pilalle baarimikon loukkaavien kommenttien vuoksi. En olisi uskonut, että vielä aikuisiällä kuulisin neidittelyä, saati sitten asiakaspalvelu tilanteessa ravintolassa. #caferooster #pubrooster #oulu

Henkilön Korkokengät Juhla Pohja Ammattilainen Paksu Alusta Kengät Naisten Mallin Vedenpitävä fZw1qSxSY (@jannenaakka) jakama julkaisu

Roosterin ravintolapäällikkö Riikka Loukasvuori kertoo, että yritys on hyvin pahoillaan asiasta ja korostaa, että työntekijän käytös ei heijasta Roosterin arvoja.

– Meidän työntekijämme on tehnyt ajattelemattoman virheen ja häntä on nuhdeltu asianmukaisesti. Näin ei voi toimia. Hänen toimintansa oli meidän yrityksemme toimintaperiaatteita ja etiikkaa vastaan, Loukasvuori sanoo.

– Tällaista ei saa tapahtua ja tämä on todella valitettavaa. Meille kaikki asiakkaamme ja työntekijämme ovat ehdottomasti samanarvoisia, Loukasvuori sanoo.

Loukasvuoren mukaan keskiviikkona tapahtunutta tilannetta on käsitelty yrityksen henkilökunnan kanssa ja lähiaikoina koolle kutsutaan koko henkilöstön kesken palaveri, jossa asiaa vielä puidaan.

– Olemme pyytäneet anteeksi Naakalta sekä julkisesti ja yksityisesti ja toivomme, että pääsemme asiasta eteenpäin, Loukasvuori sanoo.

Roosterin toimitusjohtaja Tomi Kukkonen pyysi myös anteeksi tapahtunutta Naakan Instagram-päivityksen kommenttiketjussa.

Janne Naakka pitää Naag-blogia ja hänet tunnetaan muotia ja meikkiä käsittelevistä julkaisuista.

MAINOS
Huomasitko myös nämä?

Kommentointi on lukittu.
Naisten Kävely Korkokenkiä Torjua Mukava Vedenpitävä Rento Kengät mac Musta Lämpimät Bootie Nilkkuri U Paksu

No, anteeksi pyydetty ja homma jatkuu.
Mistä tässä vielä jappastaan?
Tikustako asiaa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aikoinaan meidän kylällä isäntä joka oli pirruillessaan sanononnut kahdelle pojallle että kenen tyttöjä te olette ,niin pojat oli vastannut että eikö täti tunne meitä .Emäntä oli tuumannut ei pidä mennä suutaan soittamaan .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti pätee myös tavallisten ihmisten kohdalla sama kohtelu jos heitä haukutaan kuten näiden et sä tiedät kuka mä oon ihmisten...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokainen voi antaa ja jakaa palautetta saamastaan kohtelusta. Itse olen joitain kertoja tehnyt eri paikoissa reklamaation ja saanut useimmiten samantyylisen vastauksen kuin tuossakin. Kyse ei ole ollut samanlaisesta tilanteesta mutta kuitenkin huonosta asiakaspalveluasenteesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on hyvä muistutus niin asiakaspalvelutöitä tekeville kuin yrityksillekin. Yrityksen jokainen työntekijä on markkinointihenkilö. Asiakaspalvelussa sosiaalinen pelisilmä on mittaamattoman arvokas. Asiakaspalvelija tekee töitä persoonallaan, eikä toivottavasti millään päälleliimatulla roolilla, mutta henkilökohtaiset mielipiteet pitää sovittaa tilanteeseen sopiviksi. Tilannetaju on siis ratkaisevan tärkeä juttu. Asiakaspalvelija on ihminen, mutta hänen huonot päivät ei saa näkyä asiakkaalle. Ei vain saa. Yksittäinen huono hetki voi olla ratkaiseva asiakassuhteen kannalta. Some on vielä perinteisiä puskaradioita armottomampi tehokkuudessa. Tässä tapauksessa toivottavasti kaikki oppivat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taisi olla kolmekymmentä vuotta sitten kun tuollaisia kommentteja saattoi vielä Helsingissä kuulla. Oulu tulee niin perässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulu yrittää olla imagoltaan vaikka mikä moderni skandinaavinen bisnescapitalkulttuuritaidekeskusmaailmannapa mutta on käytännössä ilmapiiriltään kovin ummehtunut, henkisessä kehityksestään jälkeenjäänyt rajoittunut tuppukylä. Mielikuva kaukana arjen realiteeteistä. Ihmekös tuo, ettei seutukunta houkuttele parhaita talentteja jäämään tai tänne muuttamaan ja tuomaan inspiroivaa panostaan alueen yritysten ym. organisaatioiden menestymiseen - lahjakkuudet suuntaavat avarakatseisimmille vesille Suomessa ja maailmalla! Oulu näivettyy omaan hajuunsa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

;

Uutiset osastoittain