Pumput Ccado015791 Naisten Pu toe Vankka kengät Suljettu on Voguezone009 Pull Korkokenkiä 8Pvvw Pumput Ccado015791 Naisten Pu toe Vankka kengät Suljettu on Voguezone009 Pull Korkokenkiä 8Pvvw
Mary Kulta Gome Naisten Korkokenkiä Lady Rajat Piikkikorkoisilla 2018 Hopea Kesällä Pinkki Musta z Kantiohihnakengät Jane Kantapäät Kengät Hihna wwq6CS

Pumput Ccado015791 Naisten Pu toe Vankka kengät Suljettu on Voguezone009 Pull Korkokenkiä 8Pvvw

Naisten Pumppu Keltainen Korkokengät Supermalli Mekko Aiweiyi axdUq14q

Mitä virheitä voi tapahtua e-kirjaa ladatessa?

Virhe: 'E_ADEPT_IO':Äärimmäinen Pumppu Valkoinen Kengät Huippumuotia Kiiltonahkakenkiä Taso Piilotettu Naisten Piikkikorko Teräväkärkiset Seksikäs 6wdzq8c8

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, ettei lisenssipalvelinta tavoiteta verkossa. Näin voi käydä, jos palomuuri tai virustorjuntaohjelma ei salli Adobe Digital Editions -lukuohjelmalle pääsyä internetiin. Sinun tulee muuttaa palomuurisi tai virustorjuntaohjelmasi asetuksia. Mikäli sinulla ei aiemmin ole ollut ongelmia lataamisessa, voi kyse olla myös teknisestä häiriöstä.

Virhe: 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_USER':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER' tarkoittaa se, että käyttämääsi tietokonetta ei ole valtuutettu lukemiseen Adobe ID:n avulla tai että kirja on ladattu toista Adobe-tiliä käyttäen. 

Poistaaksesi aktivoinnin saatuasi Adobe ID:n Adobe Digital Editionsilla, avaa Digital Editions ja paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+D' (PC) tai 'Cmd+Shift+D' (Mac OS X). Lukuohjelman uudelleen käynnistämisen jälkeen voidaan lisätä uusi/vanha Adobe ID ja näin jälleen lukea esimerkiksi jo ostettuja ePub-tieodostoja vanhoilla tunnuksilla.  

Korkokenkiä Pull kengät Pu Naisten toe Voguezone009 Pumput on Suljettu Vankka Ccado015791 Jos taas haluat poistaa e-kirjojen lukulaitteen Adobe Digital Editionsista paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+E' (PC) tai 'Cmd+Shift+E' (Mac OS X).

Jos käytät Reader-ohjelmaa tietokoneella, valitse ”Muokkaa”, ”Asetukset”, ”Poista valtuutus”. Kohdasta löytyy mahdollisuus tietokoneen tai e-kirjanlukulaitteen valtuutuksen poistamiseen.

Virhe: 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED' käyttämääsi laitteeseen on asennettu virheellinen kelloaika, päivämäärä tai aikavyöhyke. E-kirjan lisensoiminen ei näin ole mahdollista.

Muuta asetukset vastaavasti ja yritän latausta uudelleen.

Virhe: 'E_AUTH_NOT_READY':

Jos saat virheilmoituksen 'E_AUTH_NOT_READY' on Adobe Digital Editionsin asennuksessa tapahtunut virhe. Joissain tapauksissa ohjelma tekee valtuutusta taustalla. Jos tässä tapahtuu virhe, valtuutusta ei voida saattaa loppuun ja saat tämän virheilmoituksen.

Pumput Vedä Naisten Korkokengät Weipoot kengät Huomautti Suljetun Toe Musta Vankka Himmeä q8fAwxgR