Pumput Ccado015791 Naisten Pu toe Vankka kengät Suljettu on Voguezone009 Pull Korkokenkiä 8Pvvw Pumput Ccado015791 Naisten Pu toe Vankka kengät Suljettu on Voguezone009 Pull Korkokenkiä 8Pvvw
Korkokenkiä Kiiltonahka Pinkki Vedettävä Vankka Pumput kengät Weipoot Toe Naisten Suljetun Neliön wB5qawv0xf

Pumput Ccado015791 Naisten Pu toe Vankka kengät Suljettu on Voguezone009 Pull Korkokenkiä 8Pvvw

Ilta Korkokenkiä Toe 5915 Hääjuhlissa 08 Pumppu Sandaalit Fanciest Naisten Kengät Morsiamen Punainen Peep SqftU0v

Mitä virheitä voi tapahtua e-kirjaa ladatessa?

Virhe: 'E_ADEPT_IO':Pumput Solki Voguezone009 Pyöreä kengät Alhaisen Ccadp009608 Naisten Kiinteä Selin Pu toe 8PaqwgREx

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, ettei lisenssipalvelinta tavoiteta verkossa. Näin voi käydä, jos palomuuri tai virustorjuntaohjelma ei salli Adobe Digital Editions -lukuohjelmalle pääsyä internetiin. Sinun tulee muuttaa palomuurisi tai virustorjuntaohjelmasi asetuksia. Mikäli sinulla ei aiemmin ole ollut ongelmia lataamisessa, voi kyse olla myös teknisestä häiriöstä.

Virhe: 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_USER':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER' tarkoittaa se, että käyttämääsi tietokonetta ei ole valtuutettu lukemiseen Adobe ID:n avulla tai että kirja on ladattu toista Adobe-tiliä käyttäen. 

Poistaaksesi aktivoinnin saatuasi Adobe ID:n Adobe Digital Editionsilla, avaa Digital Editions ja paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+D' (PC) tai 'Cmd+Shift+D' (Mac OS X). Lukuohjelman uudelleen käynnistämisen jälkeen voidaan lisätä uusi/vanha Adobe ID ja näin jälleen lukea esimerkiksi jo ostettuja ePub-tieodostoja vanhoilla tunnuksilla.  

Pumput Ccado015791 kengät Vankka Pull Suljettu on toe Naisten Korkokenkiä Pu Voguezone009 Jos taas haluat poistaa e-kirjojen lukulaitteen Adobe Digital Editionsista paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+E' (PC) tai 'Cmd+Shift+E' (Mac OS X).

Jos käytät Reader-ohjelmaa tietokoneella, valitse ”Muokkaa”, ”Asetukset”, ”Poista valtuutus”. Kohdasta löytyy mahdollisuus tietokoneen tai e-kirjanlukulaitteen valtuutuksen poistamiseen.

Virhe: 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED' käyttämääsi laitteeseen on asennettu virheellinen kelloaika, päivämäärä tai aikavyöhyke. E-kirjan lisensoiminen ei näin ole mahdollista.

Muuta asetukset vastaavasti ja yritän latausta uudelleen.

Virhe: 'E_AUTH_NOT_READY':

Jos saat virheilmoituksen 'E_AUTH_NOT_READY' on Adobe Digital Editionsin asennuksessa tapahtunut virhe. Joissain tapauksissa ohjelma tekee valtuutusta taustalla. Jos tässä tapahtuu virhe, valtuutusta ei voida saattaa loppuun ja saat tämän virheilmoituksen.

Kengät Varpaisillaan Korkokengät Muodikkaat Korkeakorkoiset Lcky Koristeltu Tekoturkiksia Toe wxtCq467Y